Teletreball, sí, però amb marc legal

Com a regla general, l’empresari està encarregat de facilitar, instal·lar i mantenir els equipaments necessaris per al teletreball regular, excepte si el treballador utilitza el seu propi equip. Si el teletreball es realitza regularment, l’empresari cobreix els costos directament originats per aquest treball, en particular els lligats a les comunicacions.

Les ‘fake news’, un negoci!

Les fake news són un negoci, per això utilitzen titulars cridaners, per ser compartits més vegades per les xarxes i així generar més ingressos per als creadors.Les notícies falses són també molt utilitzades en política.

La política de la por!

Ni el sexe, ni les armes, ni les drogues, tampoc la cobdícia; el negoci més lucratiu des de la nit dels temps és sens dubte la por, una emoció tan primària com universal.

Encamp és Esparta

Si alguna vegada veu un encampadà a ple hivern en màniga curta, no s’estranyi. Tenim una resistència molt per sobre de la mitjana mundial. No s’apressi l’amable lector a buscar una causa genètica.

Ni tan bons abans, ni ara tan dolents

Pensem que seria bo una mica d’humilitat, treballar braç a braç amb els sectors econòmics i amb les diferents institucions: perquè això no va de penjar-se medalles, això va que entre tots derrotem aquest virus.

L'acord polític per a l'acord amb la UE

Crec que l’assoliment d’un bon acord amb la UE per al nostre país és una voluntat compartida per tot l’arc parlamentari, però des del PS ens preocupa molt poder treballar amb el rigor suficient que ens exigeix la responsabilitat del nostre càrrec.

Tecnologia amb criteri

Sembla que el debat sobre aquesta tecnologia pot marcar la ruptura que ja s’ha produït entre el progrés tecnològic i el progrés humà, com ho hem vist amb l’energia nuclear i els pesticides.

Una parròquia per a tothom

No entendré mai que es critiqui una decisió que afavoreix la ciutadania. Si una cosa hem après de la Covid-19, és que més enllà de colors polítics, l’objectiu ha de ser el benestar de la nostra ciutadania

Ho farem millor que l’últim cop?

La història serveix per posar en evidència els desencerts i no repetir els errors comesos per la humanitat. Que el món després de la pandèmia serà diferent sembla possible, ¿però preparat per fer els canvis necessaris per iniciar una veritable transformació social?