Som un partit sòlid, obert i plural

El Partit Socialdemòcrata (PS) va néixer l’estiu de l’any 2000 quan persones provinents de diferents horitzons polítics vam decidir unir els nostres esforços amb l’objectiu comú de fer d’Andorra una terra de progrés i llibertat. Som un partit sòlid, obert i plural.

Sòlid, perquè els principis i valors que compartim i defensem són assumits pel conjunt dels afiliats i es recullen en la Declaració de Principis. Obert, perquè volem que sigui un partit en el qual ens retrobem totes les dones i homes d’Andorra que creiem i lluitem per a l’aprofundiment de la democràcia social i econòmica i la justícia social.

Estem amb la gent. Som un partit proper i obert a tots els qui creuen que l’economia ha d’estar al servei de les persones i que l’honestedat ha de ser una condició bàsica de la política. Plural, perquè garantim plenament la democràcia interna, el diàleg i el consens, la tolerància i el respecte més escrupolós de les opinions minoritàries.

Som un partit modern reconegut internacionalment. Col·laborem amb la Internacional Socialista, la Internacional Socialista de Dones i el Partit dels Socialistes europeus defensant els principis i valors del modern socialisme democràtic i les idees progressistes. 

Actualment, el Comitè Executiu del Partit Socialdemòcrata el formen: