Unes parròquies per a tothom

Treballem per tenir unes parròquies transparents, obertes a la ciutadania, justes, participatives, i representatives. Si governen els nostres equips, no governen els membres de les nostres candidatures: governareu els membres de la parròquia i les decisions les prendreu vosaltres. Els nostres equips són l’altaveu de les teves necessitats. Hem estat, estem i estarem compromesos a l’escolta activa de la ciutadania, fent els comuns propers a la gent: treballadors, empresaris, associacions, joves i gent gran.

Apostem per tractar al ciutadà com un adult i fer la nostra feina: representar els seus interessos perquè la seva qualitat de vida sigui cada dia una mica millor. La nova Andorra s’ha de basar en la transparència: com i quan es gasten uns diners que són de tots; en la participació ciutadana i la democràcia real: tothom ha de poder decidir els grans projectes i aquests no poden ser fets per capricis dels dirigents;  i en la planificació: no es poden posar pedaços per maquillar els problemes, cal abordar-los i buscar-ne les solucions.

Des de les candidatures del Partit Socialdemòcrata ens comprometem a l’escolta activa del ciutadà, fent els comuns propers a la gent: treballadores i treballadors, empresaris i empresàries, associacions, joves i gent gran. Només junts podem construir un futur millor per a tothom.

Des del Partit Socialdemòcrata no podem estar més orgullosos dels nostres equips comunals i de la gran tasca que fan.

foto-familia-ps.jpeg

Consellers comunals del PS

Encamp

  • Marta Pujol

 Andorra la Vella

  • Sergi González
  • Maria Nazzaro
  • Joaquim Miró

Escaldes Engordany

  • David Pérez
  • Maria Carriço

Representants dels Comitès Locals

Sant Julià de Lòria - Àlex Alís

Andorra la Vella - Sergi González 

Escaldes- Engordany - David Pérez

Encamp - Maria del Carmen García

Ordino - Tomàs Riart

Canillo - Carles Juan

Cap resultat en la cerca.