Entenguem l'Acord d'Associació amb la UE

Els socialdemòcrates som molt conscients dels grans dubtes que genera l'Acord d'Associació entre Andorra i la Unió Europea. La falta d'informació pública i la complexitat del tema provoca que la desconeixença sigui molt gran i, per tant sorgeixen preguntes, pors i rumors que afavoreixen informacions falses i la desconfiança: Què s'està negociant entre Andorra i la Unió Europea? Entrarem a formar part de la UE com a país membre? Què implicarà per a nosaltres? És cert que perdrem sobirania? Què té de bo i què de dolent?

Per tal d'evitar que s'escampin relats que no són certs i fer un exercici de pedagogia i transparència -explicant tots els avantatges i també els inconvenients que suposarà l'Acord d'Associació amb la Unió Europea-, des del Partit Socialdemòcrata volem resoldre els teus dubtes i aclarir-los de la manera més entenedora.

Com? Molt senzill. En el formulari que trobaràs a continuació pots fer la teva pregunta de manera anònima. No cal ni que ens diguis el teu nom ni l'adreça electrònica. No volem saber qui ets, sinó què t'inquieta. 

Una vegada rebem la teva pregunta la llegirem i l'agruparem amb la resta de qüestions que ens hagin arribat. Una vegada a la setmana farem públiques les preguntes més freqüents i les respostes a cada una d'elles i les publicarem a les nostres xarxes socials (@PSAndorra).

Aquest formulari és el primer pas per començar a entendre l'Acord d'Associació amb la Unió Europea. Si us plau, deixa'ns la teva demanda perquè la puguem resoldre el més aviat possible. Fer entenedor l'Acord d'Associació és cosa de tots i totes!