Aquesta ubicació per tal de mantenir un espai verd i estarà englobat dins de la remodelació del parc del Prat Gran que vol impulsar la candidatura

La candidatura de Per Sant Julià aposta per la construcció d’una piscina exterior comunal situada al Prat Gran per tal de revitalitzar la parròquia durant els mesos d’estiu. El candidat número 4 de la llista, Cristofer Román, ha explicat que actualment Sant Julià de Lòria “no té vida” per als infants, ja que només compta amb parcs que careixen de manteniment i que aquesta seria una bona infraestructura per a gaudir en família.


La piscina exterior se situaria a l’espai on actualment hi ha les pistes de basquetbol del Prat Gran i aquestes serien reubicades al Prat del Senzill. Per Sant Julià aposta per aquesta ubicació per tal de mantenir un espai verd i estarà englobat dins de la remodelació del parc del Prat Gran que vol impulsar la candidatura amb l’objectiu de convertir-lo en un espai de trobada intergeneracional i que sigui un punt neuràlgic de la parròquia.