Assegurarà la bona ubicació, senyalització i il·luminació dels passos per a vi- anants amb la redacció d’un pla

Enclar vol millorar la seguretat de la mobilitat de les persones que circulen a peu pels carrers de la parròquia. És per això que crearà un pla de seguretat viària. “Cada cop hi ha més accidents de trànsit. Andorra la Vella ha de fer els deures”, ha afirmat el candidat d’Enclar Xavier Surana.

Així mateix, Enclar s’ha fixat com a objectiu garantir l’accessibilitat per a tothom, analitzant els accessos i rampes dels passos de vianants, la seva ubicació, senyalització i il·luminació. Els candidats ho han explicat al costat d’un dels passos de vianants de la parròquia que representa un perill per als ciutadans ja que està mal il·luminat, mal senyalitzat i és de difícil accés per als veïns amb cadira de rodes o cotxets per a infants. L’objectiu és que els passos per a vianants compleixin amb els requisits de visibilitat i seguretat establerts per la normativa.

Això anirà acompanyat d’un treball que persegueix l’eliminació de les barreres arquitectòniques que encara existeixen als carrers d’Andorra la Vella. Una de les mesures que es preveu impulsar de forma més immediata és la modificació de la rampa d’accés al carrer de l’Alzinaret i la renovació del paviment.