La candidatura de PS+Independents adjudicarà l’ampliació del casal i del nou centre de dia i crearà la figura de l’amic de la gent gran

Avancem (PS+Independents) posarà a disposició de la gent gran pisos tutelats per millorar el benestar del col·lectiu i que puguin viure amb autonomia, comoditat i qualitat de vida. Així ho han manifestat aquest matí la candidata a cònsol major per al Comú d’Encamp, Marta Pujol, i el candidat Mustafa Ben Moussa, els quals han destacat la necessitat de tenir cura a nivell comunal de les persones grans.

En aquest sentit, Pujol i Ben Moussa també han subratllat que Avancem adjudicarà l’ampliació del casal i del nou centre de dia per a la gent gran i es farà seguiment de les obres de reforma “perquè s’executin amb la màxima qualitat i en els terminis fixats”.

Així mateix, Avancem impulsarà la figura de l’amic de la gent gran, un professional de la salut que serà la persona de referència a qui les persones grans puguin acudir en cas de necessitat i es promourà un projecte de voluntariat que oferirà acompanyament en la mobilitat o, per exemple, per poder dur a terme els encàrrecs del dia a dia.

Finalment, la candidatura formada per PS+Independents aposta per destinar més recursos a millorar l’oferta d’activitats esportives, lúdiques i culturals per a la gent gran per tal que tingui opcions a mantenir-se activa físicament.