El passat dissabte 20 de maig els companys i companyes del Partit Socialdemòcrata vam celebrar el nostre congrés ordinari, on vam renovar els càrrecs de direcció del partit. En aquest congrés, la militància ens va donar la confiança de liderar durant els dos pròxims anys el PS i la seva activitat.

Cert és que estatutàriament tinc l'honor de presidir el partit acompanyat per Marta Pujol com a primera secretària i Maria Nazzaro com a secretària d'organització. Però internament per a nosaltres, tant els membres de la nova executiva com del nou comitè directiu, hem creat un projecte grupal on totes i tots treballem pel mateix objectiu, que no és un altre que tornar a posar el PS allà on es mereix: governar Andorra.

És per això que, malgrat els dubtes inicials, vaig acceptar el càrrec, ja que el projecte presentat, al qual la militància li va donar suport, és renovador i tothom hi té cabuda: Persones que fins al moment no estàvem a la primera línia amb persones que han fet gran el nostre partit en el passat i que, tant avui com en el futur, els necessitem per reflotar el PS.

Tenim la gran sort de tenir un programa socialdemòcrata de país, sòlid i treballat i creiem que és el projecte vàlid per fer créixer a Andorra i la seva ciutadania. Així ho defensem al Consell General i també als comuns on hi tenim representació. Aquesta serà la pedra angular del nostre mandat. Defensar aquest projecte amb l'equilibri de cares i noms. Amb un projecte atractiu on no comptem les persones, sinó Andorra i el seu creixement.

Toca tornar a guanyar-nos la vostra confiança i amb aquest projecte esperem fer-ho. És per això que vull donar les gràcies als membres d'aquesta nova executiva: Marta Pujol, Maria Nazzaro, Sergi González, Gerard Alís, Joao de Melo, Mari Carme Garcia i Tomàs González, així com als companys i companyes que vam escollir per al comitè directiu: Maria Alaminos, Tomàs Riart, Mariona González, Vicenç Alay, Mari Carme Sánchez, Jordi Font, Jordi Torné, Josep Maria Cucalón, Antoni Miralles, i tots els altres membres que ja hi són pels seus càrrecs públics.

Som el partit dels drets, així ho hem defensat i ho continuarem fent. Per això, des d'aquest mateix dissabte l'actual presidenta del nostre grup parlamentari, Judith Salazar, serà també la nova coordinadora de la Secretaria de Polítiques d'igualtat i donarem veu i vot (com ja es feia fins ara) als joves amb el coordinador de la JSA, Tomàs González.

En definitiva, el nou PS serà un PS per a tothom, amb equilibri i un projecte amb el qual ningú es queda enrere. Us vam escoltar després de les eleccions i aquest és el primer pas per recuperar la vostra confiança. Pel projecte PS i per Andorra, seguim!