Demà, dissabte 20 de maig, els companys i les companyes del Partit Socialdemòcrata celebrarem el nostre congrés ordinari.

No tinc cap dubte, com passa en tots els congressos, que aquest serà un moment de trobada i d’aportacions entre la militància socialdemòcrata i que s’abordaran temes que aportin aspectes positius en el dia a dia de la ciutadania, que és al cap i a la fi el centre de tot partit polític.

Allò que vull abans d’acabar aquesta executiva, de la qual he tingut la gran sort de ser secretari d’organització, és agrair la feina feta per part de tothom. No han estat dos anys fàcils amb unes eleccions nacionals que, més enllà del resultat, ens permeten dir que tenim un bon programa socialdemòcrata. Un programa que mira per la gent i que per a tots nosaltres ha de ser un orgull. Repeteixo –per a possibles malintencionats– que els resultats han estat els que han estat, però això no pot treure la bona feina feta durant aquests anys.

I ara m’agradaria mirar al futur i aquesta nova executiva i aquest nou comitè directiu a qui se li encomanarà agafar el rumb del PS en un moment particular, en el qual el treball de regeneració serà un dels pilars, però sense oblidar ni deixar de banda la feina feta pels que han tirat, tiren i tiraran del carro.

Creiem en un PS amb noves cares perquè així ho estem fent els darrers anys. Però també creiem que la gent amb més experiència, que va refer un PS tocat i que, en gran part, també és gràcies a tots ells. Cal regenerar, però no seria just trencar amb el passat i un bon PS serà aquell que combini joventut i experiència. Amb ganes de treballar i amb ganes de fer que el projecte socialdemòcrata estigui més present en les institucions, ja que és el projecte que pot tornar a fer d’Andorra una Andorra on tot­hom tingui cabuda.

El PS està en bones mans. Compta amb gent preparada, que té empenta i ganes de treballar i que comparteix l’objectiu de les anteriors executives i que, de segur, compartiran les futures direccions. Tal com també ho farà l’equip que es formarà demà.