Us he de confessar que abans de començar aquest article he hagut de pensar molt cap a on dirigir-ho. El dia de la nostra Constitució? Els nostres reptes per aquest any que hem d’encetar? Són moltes les idees que em venien el cap, però crec que allò que s’ha de fer des de la classe política és agrair-vos tot el que heu fet, allò que esteu fent i que encara queda per fer. Ha estat un any molt difícil i això no s’ha acabat, ja que encara ens queden mesos de restriccions, esforços econòmics i personals per fer a tota la ciutadania.

No puc oblidar els 114 dels nostres conciutadans que ens hi ha arrabassat la maleïda Covid, així com tampoc puc oblidar els familiars i els amics que no han pogut acomiadar-se com es mereixien i creieu-me que, cada vegada que per desgràcia se suma algú en aquella llista, no puc deixar de pensar en tots vosaltres.

El segon pensament que em ve sou totes i tots els membres del servei de Salut perquè si algú ha patit la pandèmia des de primera línia sou vosaltres veient tots els dies els malalts, pensant més enllà de vosaltres mateixos i vestint-vos de veritables herois per lluitar contra aquest enemic invisible. Vosaltres, així com tots els cossos especials: policies, bombers, agents de circulació... sí que heu estat a l’altura i creieu-me a nom personal però també com a secretari d’Organització del Partit Socialdemòcrata, que continuarem insistint perquè se us reconegui com a veritables herois. Hem de deixar de banda les paraules boniques i posar-nos a treballar, hem de lluitar per unes millors condicions laborals, uns millors sous, etcètera. En definitiva, agrair-vos tot allò que esteu fent per tots nosaltres. I no ens oblidem dels treballadors essencials, de supermercats, farmàcies, mestres, etcètera. No us podem deixar de banda i continuarem lluitant perquè això no passi.

Us he de reconèixer que em preocupa molt el rumb que està agafant el Govern amb les seves lleis i decisions que bé o no arriben o ho fan tard per molt que se’ls avisi. És per això que tampoc podem oblidar al nostre teixit econòmic que està patint la crisi de la Covid i la nefasta gestió per part d’aquest Govern de dretes: treballadors, empresaris, autònoms, som conscients que estan sent mesos molt difícils, però hem d’ajudar-vos, ja que sense vosaltres no podrem recuperar la nostra Andorra, recuperar els treballs perduts, l’activitat econòmica i tornar a ser allò que érem fa un any...

En definitiva, us puc dir amb molta tristor que crec que no s’ha estat a l’altura i que no us mereixeu que es prenguin decisions insuficients per recuperar allò que érem i d’allò que, de ben segur, tornarem a ser perquè no dubto ni un moment que seguirem donant exemple, ens aixecarem i entre tots aconseguirem que Andorra torni a ser la d’abans perquè som molt grans. Ara és moment de deixar de demanar de part de la classe política i treballar per vosaltres amb l’objectiu de tornar-vos tots aquests mesos d’esforços perquè així us ho mereixeu. Creieu-me que des del PS com a partit, des del Consell General i des de tots els comuns, sigui la majoria o la minoria, tots els nostres treballs estan sent per tornar-vos aquesta feina i fer que Andorra estigui al 100%, ja que us ho mereixeu i us ho hem de retornar com sigui. Confieu en nosaltres perquè continuarem lluitant com ho heu fet vosaltres.

Ja fa un any que hem demostrat que som molt grans i que Andorra la fem entre totes i tots. Visca Andorra, amics. Continuem i no us deixarem sols, MAI! Podeu fer-nos confiança.