Amics i amigues estic molt content de començar aquesta columna cada dues setmanes que alternaré amb Pere López. M’agradaria, primer de tot, donar les gràcies al Diari d’Andorra per aquesta oportunitat, així com agrair al company i amic David Rios tots els anys de treball en aquest Foc i lloc, on ha escrit articles inspiradors amb la intenció de voler apropar la política a tothom. Espero i desitjo estar al nivell que has deixat en aquesta columna. I evidentment, gràcies Pere López per animar-me a acceptar el repte. És important i me’l prenc com a tal.

La meva intenció és apropar la política a tothom. Parlar de temes que ens amoïnen perquè ens afecten en el nostre dia a dia i tractar-la amb termes planers per fer-ho el més didàctic possible, ja que moltes vegades pequem de discursos poc entenedors que no arriben del tot clars a la ciutadania.

Crec que la nostra obligació com a polítics és, d’una banda, explicar-vos tot allò que es cou en el dia a dia en la política nacional i comunal i fer-ho sense embuts, i que, des d’avui i de forma directa i clara, us expliquem com són les coses i com s’han fet.

La transparència és i ha de ser la clau dels polítics i els missatges que donem han de ser també clars. Aquesta és la meva intenció. Perquè hem de ser capaços de transmetre, a totes aquelles persones que us interessa algun tema, tot allò que proposem amb l’objectiu de millorar el país i també volem rebre les vostres aportacions per fer-ho plegats.

Estic obert a llegir els vostres comentaris, a preocupar-me pel que penseu, a rebre les vostres opinions discrepants de les meves, les crítiques constructives i, evidentment, a tractar punts que siguin d’interès per a la ciutadania. En definitiva, soc aquí per escoltar-vos i ajudar-vos en tot allò que sigui possible.

Quan vaig acceptar el càrrec de secretari d’organització del Partit Socialdemòcrata ho vaig fer pensant que si puc ajudar el meu país, que tant m’estimo, des de dintre de la política era una oportunitat que no podia deixar escapar.

Així doncs, a partir d’avui i cada quinze dies llegim-nos i fem país junts.