No queda res per diumenge. I pensareu alguns que no és important, que no cal anar a votar perquè «tots els polítics són iguals» i perquè només miren per la seva butxaca. Perquè res canviarà. Però permeteu-me dir-vos que aquesta vegada és una oportunitat històrica i que el canvi és possible, però que us necessitem a tots i totes.

I com ja he dit diverses vegades ho sé, fa mandra escoltar els polítics d’una banda i l’altra, i potser encara fa més mandra aquesta vegada perquè ja hem aguantat molts mesos de pre-campanya. Però no podem passar de tot plegat.

Ara només tenim dues opcions: continuisme o canvi. No sé vosaltres, però jo no puc emancipar-me, ni pels preus de lloguer ni amb un sou que m’ho permeti arran de l’altíssim cost que suposa viure avui en dia a Andorra. I és per això que us demano que, diumenge, quan aneu a votar, feu servir el que anomenem el «vot útil».


L'única alternativa és PS SDP +. I no perquè escombri cap a casa, sinó perquè diumenge, es decidirà si seguim com estem actualment i des de fa 12 anys amb els governs de DA o si tenim la possibilitat del canvi. És per això que us demanem que aneu a votar. No us quedeu a casa.

És moment de demostrar que som més que quatre eixelebrats -com molts es pensen que som-, que tenim idees i projectes. És moment de defensar el nostre futur i d’exigir que se’ns tingui en compte, perquè no només som el futur, sinó que també som el present. 

Sí, és cert que hi ha d’altres maneres de participar amb les que segurament serien més eficients i amb les quals ens sentiríem més còmodes que només votant cada quatre anys. Però ara per ara aquesta és la manera de participar que hi ha establerta i reconeguda, la que val. I per poder canviar tant la participació com per defensar els nostres projectes de futur, cal que ara, en aquestes properes eleccions, sortim, participem i votem. Diguem la nostra.