Amics i amigues,

Els que em coneixeu sabeu que no soc de tòpics i menys nadalencs. Però pensant sobre què podria fer l’article d’aquesta setmana em sortien molts temes (habitatges, Unió Europea, poder adquisitiu...). Em permetreu, però, que en aquest darrer article de l’any primer de tot doni les gràcies al conjunt de la ciutadania, que una vegada més ha demostrat que malgrat els durs moments que ens ha tocat viure continuem endavant junts i reclamant una Andorra per a tothom.

Cert, no ens ho estan posant fàcil: el poder adquisitiu és cada vegada més baix, és gairebé impossible trobar un habitatge digne i les condicions generals de la nostra estimada Andorra són cada vegada més difícils per a tothom.

Crec que si alguna cosa hem demostrat és que no abaixem els braços, i si cal ens manifestem per dir prou a unes polítiques neoliberals que ens ofeguen cada vegada més.

Però en aquest article vull aprofitar per acabar l’any pensant que amb la fortalesa que hem demostrat com a ciutadania ens en sortirem. I creieu-me que no esteu sols, perquè des del Partit Socialdemòcrata continuarem batallant amb tots vosaltres des del Consell General, des dels comuns i al carrer per tornar a viure en aquella Andorra que ens mereixem.

Perquè ens mereixem una Andorra on poder viure, ens mereixem una Andorra on poder gaudir, necessitem una Andorra on ser feliços, mereixem una Andorra per a tothom.

I continuarem com fins ara: defensant un habitatge digne, uns sous i pensions per poder viure (no sobreviure), i fent una defensa clara i contundent d’un real estat del benestar –contrari a l’actual estat assistencialista que només ens empobreix.

Aquest 2023 serà de segur un any de canvis i esperem que de prosperitat econòmica i social. És per això que us desitjo a totes i tots unes bones festes de Nadal i una bona entrada d’any. Que malgrat la situació general i personal de cadascú de nosaltres aquestes festes siguin un punt d’inflexió.

Perquè aquest 2023 ens hi juguem molt, perquè ens mereixem una Andorra millor.

Bon Nadal i bona entrada d’any!


(Diari d'Andorra, 23 de desembre del 2022)