Després dels comicis, vull, en primer lloc, felicitar Demòcrates per Andorra per la victòria. Felicitar també totes les forces polítiques i els seus candidats i candidates, especialment els i les de PS SDP +, així com Agrupament Encampadà i X’Ordino, i totes les persones que ens ha ajudat durant la campanya.

Els resultats han estat aquells que les urnes –i el sistema electoral– han decidit i ara ens toca defensar –un servidor, juntament amb les compa­nyes Judith Salazar i Susanna Vela– les nostres propostes al Consell General perquè malgrat no estar al Govern creiem que el projecte socialdemòcrata i les seves propostes són les que ens ajudaran a tirar endavant aquesta situació que tenim al país. Seguirem aportant solucions per millorar l’accés a l’habitatge (de lloguer i de compra), el poder adquisitiu, els nostres drets, la qualitat democràtica, l’accessibilitat per a tota la ciutadania, etcètera.

En definitiva, continuarem fent propostes que facin d’Andorra un país millor per viure-hi. Les eleccions ens deixen clar que la ciutadania vol un canvi i que només una Llei electoral no ho ha fet possible. Però escoltem el missatge de la ciutadania a escala de país i de partit. Hem constatat que la ciutadania vol renovacions i en el congrés ordinari del PS del mes de maig ho farem efectiu. Una renovació que ja es va començar a fer (només cal veure els joves presents a les llistes i als estaments del partit). És per això, després de l’anàlisi feta en l’àmbit intern, que la nostra voluntat és la de continuar més profundament amb la renovació.

No vull acabar, però, sense donar les gràcies a Pere López pels anys de servei al partit i al país. Personalment, li agraeixo l’oportunitat que em va brindar de participar en l’activitat del PS i ara al servei com a conseller general, un repte que prenc amb humilitat i amb ganes. Gràcies, per ense­nyar-me tant i per ser el meu pare polític. Has demostrat ser un home de partit i de país fent un pas al costat, malgrat que com ja t’he dit personalment, esperem que sigui només per agafar forces renovades i tornar amb energia. Perquè el PS i Andorra et necessitem.