La consellera general ha recordat que l’executiu va rebutjar l’esmena presentada pel grup parlamentari socialdemòcrata sobre la creació d’un equipament al Principat arran del projecte de col·laboració, del qual no se n’ha facilitat cap informació

La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela ha entrat a Sindicatura una demanda d’informació en relació a la Salut Mental. Vela ha sol·licitat tota la documentació, com són actes de reunions, informes tècnics i de viabilitat, correspondència, etcètera, relativa a la participació del Govern d’Andorra en el projecte d’un centre de salut mental ubicat a la Seu d’Urgell i liderat pel Bisbat. La finalitat d’aquesta demanda és poder conèixer quin tipus d’equipament s’hi construirà perquè no s’ha facilitat cap informació al respecte.

En aquest sentit, la consellera general socialdemòcrata ha recordat que l’esmena presentada pel grup parlamentari socialdemòcrata sobre la creació d’un Centre de Salut Mental a Andorra va ser rebutjada pel Govern arran d’aquest projecte de col·laboració.