La consellera general socialdemòcrata ha entrat una bateria de preguntes per conèixer el funcionament d’aquesta eina, que permet centralitzar els expedients de l’administració central

La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela ha entrat avui a Sindicatura una bateria de preguntes sobre la implantació del gestor documental OpenText. Vela ha formulat un total de set preguntes sobre aquesta eina com són el nombre de procediments parametritzats fins a data d’avui, el volum d’expedients gestionats, el cost anual del manteniment d’OpenText, o la planificació  de la seva implementació en aquells departaments i ministeris que encara no el tenen, entre d’altres.

L’objectiu d’aquestes preguntes escrites és reprendre les qüestions que es van fer al març de l’any 2020 sobre l’administració electrònica del Govern, on es demanava els projectes de transformació digital que l’executiu desenvolupant i la seva implementació per àrees, departaments i ministeris. En aquest sentit, el govern va respondre que el gestor documental corporatiu que es faria servir seria amb l’eina OpenText per poder centralitzar tots els expedients de l’administració central.