La presidenta suplent del Grup Parlamentari Socialdemòcrata ha demanat avaluacions, informes, planificació i pressupostos, així com les dades publicades per l’Índex d’Economia i Societat Digital.

La presidenta suplent del Grup Parlamentari Socialdemòcrata i consellera general, Susanna Vela, ha entrat avui una demanda d’informació sobre les competències digitals de l’administració arran de les manifestacions del Govern sobre el lideratge europeu d’Andorra en infraestructures de telecomunicacions.

La consellera general del PS ha sol·licitat tota la documentació -avaluació, informes, planificació i pressupostos)- relativa a les línies d’actuació endegades pel Govern a fi d’augmentar els serveis digitals en línia de l’Administració, així com l’acompanyament a la digitalització de les empreses (Programa de Digitalització d’Empreses). Així mateix, Vela demana la informació (estadístiques, anàlisis, informes i publicacions) relativa a les dades publicades per l’Índex d’Economia i Societat Digital (DESI) que mesura el progrés dels països europeus en la transició digital.