La consellera socialdemòcrata ha preguntat per la postura actual del Govern, ja que no es té constància ni tan sols des del canvi ministerial que es va produir el passat 7 de juliol

La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela ha entrat avui una pregunta oral a Sindicatura en relació a la modificació de la Llei de Funció Pública. Concretament, la consellera socialdemòcrata ha demanat al Govern quina és la seva postura actual i quin és el calendari que tenen pel que fa a aquesta situació, ja que no es té constància ni tan sols després del canvi ministerial que es va produir el 7 de juliol de 2021, on la nova titular de la cartera va passar a ser la Sra. Trinitat Marin.

Vela ha recordat que al maig de l’any 2019, la consellera general Judith Salazar ja va qüestionar al Govern si la seva intenció era la de modificar dos dels articles de la Llei de Funció Pública després que la sentència del Tribunal Constitucional els anul·lés o fer-ne una reforma més profunda i que l’executiu. Així mateix, Vela també ha fet esment de la pregunta que va fer ella el novembre del mateix any en relació al document reglat de la Llei de Funció Pública.