La consellera general socialdemòcrata ha demanat aquesta documentació, que es va encarregar des de la Secretaria d’Estat d’Afers Financers Internacionals l’any 2019.

La consellera general i presidenta suplent del grup parlamentari socialdemòcrata, Judith Salazar, ha entrat avui una demanda d’informació a Sindicatura relacionada amb l’avortament i el Coprincipat. Salazar ha sol·licitat al Govern que se li faciliti l’informe relatiu a la interrupció voluntària de l’embaràs i el Coprincipat que va encarregar el ministeri de Finances, i en concret la Secretaria d’Estat d’Afers Financers Internacionals, i que es va adjudicar el 27 de setembre de 2019 per un import de 23.592,50 euros.

Salazar ha destacat que l’adjudicació es va fer de manera directa i que es va tenir coneixement d’aquesta arran d’una altra demanda d’informació que el grup parlamentari socialdemòcrata va demanar per conèixer totes les licitacions que s’havien realitzat entre el 2019 i el 2021. És per aquest motiu, i tenint en compte que la futura Llei d’igualtat entre dones i homes es troba a tràmit parlamentari, que els socialdemòcrates volen accedir a les conclusions d’aquest informe.