La presidenta del Grup parlamentari socialdemòcrata ha entrat una pregunta oral que el Govern haurà de respondre en la sessió parlamentaria prevista per a demà a la tarda.

La consellera general i presidenta del Grup parlamentari socialdemòcrata, Judith Salazar, ha entrat aquest migdia una pregunta oral urgent relacionada amb els treballadors forans subcontractats i el control laboral andorrà que el Govern haurà de respondre en la sessió de Consell General prevista per a demà.

La consellera general socialdemòcrata ha recordat les recents declaracions del cap de Govern i de la ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge on asseguraven la responsabilitat del Govern en vigilar el compliment de la normativa andorrana “vinguin d’on vinguin” els treballadors.

Davant aquestes manifestacions, Salazar ha demanat, en concret, “què ha motivat el canvi pel que fa al control, ara sí, de l’estàndard laboral andorrà en relació als treballadors forans, contractats en el marc d’una prestació de serveis entre empreses?”.