Vela entra una pregunta urgent per conèixer la valoració que fa el Govern de l’Observatori de la infància del 2021

La presidenta suplent del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Judith Salazar, interpel·la el Govern sobre les declaracions realitzades pel ministre de Presidència, Economia i Empresa, i responsable del departament de Treball, Jordi Gallardo, apuntant la necessitat de modificar la Llei de Relacions Laborals per evitar “buits legals” o “interpretacions” que excloguin l’aplicació de la normativa laboral andorrana. Ho ha fet mitjançant una pregunta urgent, que haurà de ser resposta aquest dijous al ple del Consell General. Una altra pregunta urgent presentada pel Grup Parlamentari Socialdemòcrata vol conèixer la valoració que fa el Govern de l’Observatori de la infància del 2021.

Concretament, Salazar vol saber els motius que han portat al ministre Gallardo a canviar d’opinió, que “després de rebutjar l’oportunitat de modificar la Llei de Relacions Laborals el dia 1 de desembre en sessió ordinària de Consell General, cinc dies després declari que cal fer-ho”.

Per la seva banda, la consellera general Susanna Vela ha entrat una altra pregunta urgent perquè el Govern respongui davant el Consell General. En aquest cas es demana per la valoració que es fa des de l’Executiu de l’Observatori de la infància 2021, especialment pel que fa als resultats en matèria de salut mental.


(14 de desembre del 2022)