El titular de Presidència, Economia i Empresa va afirmar que “el discurs del feminisme avui dia només el defensen partits ancorats al segle XX i amb postulats anacrònics”.

La presidenta suplent del grup parlamentari socialdemòcrata i consellera general, Judith Salazar, ha entrat avui una pregunta oral que el Govern haurà de contestar en la propera sessió del Consell General, prevista per demà 7 de juliol.

La consellera general ha sol·licitat saber quina és la valoració que l’executiu fa sobre les declaracions que el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, va fer sobre el feminisme on va manifestar que “el discurs avui dia només el defensen els partits ancorats al segle XX i amb postulats anacrònics: comunistes, republicans, socialistes...”.  

Salazar ha detallat que el Partit Socialdemòcrata “sí que es posa l’etiqueta de feminista clara i decididament” i demana que, per tant, s’aclareixi què entenen per “partits anacrònics i partits moderns”, tenint en compte “la situació de desigualtat que pateixen les dones està lluny de ser corregida i perquè el feminisme no defensa una posició preponderant de la dona per sobre de l’home, sinó una posició d’igualtat”.