Ferré aposta per convertir Sant Julià de Lòria en un dels referents esportius del país

La coalició PS SDP+ promourà l’esport de base com a factor de cohesió social i dinamització econòmica. Ho ha explicat el segon suplent de la territorial de Sant Julià de Lòria, Marc Ferré, recordant tot el que aportava el malauradament desaparegut Club Esportiu Sant Julià, referent del futbol sala amb equips a totes les categories de base.

“Amb la pèrdua d’aquest club es va perdre també un eix de cohesió social a la nostra parròquia”, ha afirmat, afegint que era “un pol generador de sentiment de pertinença per a molts joves lauredians”. Més enllà, amb la celebració dels diferents partits es generaven un seguit de sinergies amb els comerços de la parròquia, igual que passa amb altres esdeveniments esportius. “Entenem que la celebració d’esdeveniments esportius és un reclam molt positiu i contribueix a donar força i vida a la parròquia”, ha manifestat Ferré.

És per aquests motius que des de PS SDP+ es vol incidir en la política esportiva d’àmbit nacional i convertir Sant Julià en un dels referents esportius del país, com ja ho havia estat amb el futbol sala, per a l’esquí de fons, el ciclisme -tant de carretera com de muntanya-, les curses de muntanya, la pesca esportiva, el trial o d’altres disciplines. “Cal incidir perquè Andorra Turisme engegui campanyes publicitàries vinculant turisme i esport, i Sant Julià ha de ser-hi present”, ha remarcat Ferré.