Michel Moliné ha recordat que l’actual projecte de l’heliport suposa talar entre tres i sis hectàrees de bosc i que encara no hi ha cap informe sobre l’impacte ambiental que suposarà la seva construcció.

La coalició PS SDP+ a la Massana ha subratllat aquesta tarda la voluntat de realitzar l’heliport nacional a la Borda Vidal i no a la Caubella, tal com està previst actualment. Michel Moliné ha argumentat que aquest emplaçament és molt més adient perquè es troba allunyat del nucli urbà i a prop de la frontera.

El candidat de PS SDP + ha destacat que no és un bon projecte “ni per a la Massana ni per al país en general”, ja que el lloc no és l’encertat, que l’oferta feta pel comú al Govern s’hauria d’haver fet per referèndum, ha recordat que el cost és el triple del pressupostat i que a nivell de seguretat les pistes són més curtes que les necessàries pel tipus d’helicòpters que hi operaran.

Moliné ha recordat que l’informe d’impacte ambiental no està fet i que sense aquest no es pot tirar endavant, ja que el projecte suposa talar entre tres i sis hectàrees de bosc. “Això correspon a mides d’entre tres i sis camps de futbol”.