Zoppetti apunta la necessitat d'adaptar els vehicles a la mida dels carrers i la xarxa viària

La coalició PS SDP+ aposta per augmentar la freqüència de pas i mantenir la gratuïtat del transport públic. Així ho ha manifestat la número dos de la candidatura territorial d'Escaldes-Engordany, Elisabet Zoppetti, aquest dijous al matí.

"Estem preocupats pel transport públic, no volem que deixi de ser gratuït", ha manifestat la candidata socialdemòcrata, que creu que s'han de revisar les concessions i  alhora que es fixen uns horaris i s'augmenta la freqüència de pas. "No pot ser que gent arribi a parada i no sàpiga a quina hora passarà o no" el bus, ha dit Zoppetti, afegint que és necessari fer-ho "si volem un transport que afavoreixi el medi ambient i sigui sostenible".

Zoppetti ha fet aquestes declaracions a la plaça de les Pubilles d'Escaldes acompanyada del cap de llista de la parròquia, David Pérez. El lloc ha estat escollit per mostrar com la mida dels autobusos no s'adapta als carrers i xarxa viària del país, doncs allà es veu clarament com els vehicles provinents de l'avinguda de les Escoles han d'envair el carril contrari per baixar pel costat del Prat Gran. El fet que els busos siguin massa grans pels carrers dels nuclis urbans del país "suposa molts problemes", ha dit Zoppetti, explicant que no poden maniobrar i considera que és una qüestió que cal "racionalitzar i arreglar".