Els consellers de socialdemòcrates insten la majoria a demanar una segona opinió sobre la seguretat del pont tibetà dels Cortals

En una sessió de Consell de Comú enrarida i crispada, els consellers de Partit Socialdemòcrata + Independents al Comú d’Encamp subratllen la informació obtinguda arrel de les preguntes que havien entrat: tant pel parc com per les obres de Prada de Moles caldrà esperar.  

El líder dels socialdemòcrates d’Encamp, David Rios, ha demanat “quedar-nos” amb la informació que s’ha pogut extreure mitjançant les preguntes entrades pel seu grup. Així, ha destacat que, en relació al nou parc s’està treballant en la redacció del plec de bases, i per tant “haurem d’esperar” per disposar de l’espai. A la mateixa conclusió s’arriba en relació a les intervencions a Prada de Moles per adaptar la zona esportiva a les necessitats del FC Andorra i permetre el retorn de l’equip.

Aquestes preguntes han estat motiu d’un debat que “no fa bé a la política”, ha afirmat Rios, que s’ha mostrat sorprès per l’actitud de la cònsol major. Des de PS+Independents s’ha reiterat que les preguntes es formulaven perquè són “d’interès general” i la resposta “no es dona al David o a l’Enric, sinó a tot el poble”, ha defensat el número 1 de la formació socialdemòcrata. “Si molesta que entrem preguntes, que ho diguin”, s’ha exclamat també el número 2, Enric Riba.

També mitjançant una pregunta, PS+Independents ha alertat de la manca de seguretat del pont tibetà dels Cortals i ha instat la majoria a demanar una segona opinió al respecte, més enllà dels enginyers i empresa responsable.

Finalment, en relació a la memòria de la liquidació del pressupost del segon trimestre, els consellers socialdemòcrates s’han abstingut, com ja van fer amb la memòria corresponent a la liquidació del primer trimestre, perquè es tracta d’una “fotografia del moment” i es reserven de fer valoracions de la gestió pressupostària i del Comú fins que s’hagi tancat l’exercici.