Els consellers socialdemòcrates demanen explicacions en relació a l’accident laboral d’un operari mentre penjava decoracions nadalenques en un fanal

Els conseller del Partit Socialdemòcrata + Independents d’Encamp, David Rios i Enric Riba, qüestionen que el cost del parc infantil del Pas de la Casa tripliqui el pressupostat i demanaran explicacions al proper Consell de Comú, que s’ha de celebrar aquest dijous. En la bateria de preguntes, que s’ha entrat per incloure a l’ordre del dia, també es demana per l’accident laboral que va patir un operari del Comú mentre col·locava decoració nadalenca en un fanal.

En el text presentat pels consellers de PS+Independents d’Encamp es recorda que el parc d’infants del Pas de la Casa va començar amb un pressupost d’aproximadament 150.000 euros i que ara ja és de 470.000 euros, gairebé tres vegades més que la primera previsió.

Pel que fa a l’accident laboral que va tenir lloc el passat 17 de novembre, els socialdemòcrates es preocupen per l’estat de salut de l’operari i pregunten pels controls que es realitzen al mobiliari urbà i les faroles.

Finalment, també es pregunta per les obres que s’estan realitzant a l’avinguda de Joan Martí, prop de la plaça del Consell. En aquest punt, els consellers es mostren sorpresos que es facin intervencions sobre el paviment d’aquesta avinguda, quan encara no fa dos anys que està acabada.