Rios i Riba entren una pregunta al Comú per buscar-hi solució i evitar que els usuaris accedeixin al teulat de l’antiga guarderia

Els consellers del Partit Socialdemòcrata + Independents d’Encamp, David Rios i Enric Riba, han entrat una pregunta al Comú assenyalant els greus defectes a nivell de seguretat que presenta el nou parc infantil del Pas de la Casa, des del qual joves i infants poden accedir amb facilitat al teulat de l’antiga guarderia.

Des de fa uns dies el nou parc infantil del Pas de la Casa està obert al públic, i ja han estat diverses les persones que han expressat la seva preocupació en veure infants jugant al teulat de l’antiga guarderia. És per aquest motiu que des de PS+Independents d’Encamp s’ha entrat una pregunta al Comú per a que sigui resposta en la propera sessió de Consell de Comú d’aquest dijous.

Concretament, els consellers socialdemòcrates demanen a la majoria si s’havien adonat que els infants i els joves “poden saltar les baranes que delimiten el parc i accedir al teulat de l’antiga guarderia, amb tot el que  això comporta a nivell de seguretat”. Així, demanen “com s'ha pogut obrir aquesta instal·lació a la població sense tenir en compte aquest greu defecte” i si “no se'n van adonar mentre s'estava executant la construcció".