La formació socialdemòcrata entén que es tracta d’una inversió de la que en gaudirà “més directament” la població de la parròquia.

El Partit Socialdemòcrata + Independents d’Andorra la Vella és partidari de la construcció d’un nou parc entre el passeig del riu i l’avinguda Santa Coloma perquè el poble de la parròquia “en farà un ús directament”. De totes maneres, la consellera Lídia Samarra ha demanat fer atenció a la despesa.

Des de PS+Independents d’Andorra la Vella es considera que val la pena tirar endavant la construcció d’un nou parc entre el passeig del riu i l’avinguda Santa Coloma, malgrat que aquesta inversió ja ha augmentat al voltant d’un terç el seu cost respecte el primer pressupost, ja que “en farà un ús directament el poble d’Andorra la Vella”. Segons la consellera socialdemòcrata Lídia Samarra, es tracta d’una obra de la que gaudirà la ciutadania i que s’emmarca en el projecte d’aparcaments dissuasius, per afavorir la pacificació del trànsit al centre de la capital.

De tota manera, Samarra ha demanat fer atenció a la despesa i ha explicat que en el cas de la inversió per a la construcció de fonts al llit del riu Valira a l’alçada de la plaça de la Rotonda es tracta d’un tema turístic que des de PS+Independents d’Andorra la Vella es considera que ara “no és el moment”, i en canvi aquest nou parc serà en benefici directe de la població.