Pujol planteja diferents opcions d’habitatge que responguin a les diverses necessitats del col·lectiu

La candidatura de PS+Agrupament Encampadà treballarà perquè la gent gran pugui tenir “una vida activa i plena, tant físicament com mentalment”. Així ho ha manifestat la número 1 de la llista, Marta Pujol, durant la reunió que han mantingut juntament amb Susagna Venable, número 2, amb els padrins de la parròquia.

El programa de PS+Agrupament Encampadà recull diverses propostes referents al a gent gran. “Volem respondre a les seves necessitats, garantir la seva qualitat de vida, oferir propostes d’habitatge específiques”, ha detallat Pujol, assenyalant la necessitat que tenen moltes persones grans de viure en espais on tinguin la seva privacitat però també puguin socialitzar-se compartir amb altres persones de la seva edat i mantenir intercanvis generacionals. L’objectiu és que puguin tenir “una vida activa i plena, tant físicament com mentalment per combatre el sedentarisme i la soledat”.

Pel que fa a l’habitatge, la candidata socialdemòcrata ha explicat que s’estudiaran diverses possibilitats, des de pisos tutelats a fórmules de cohabitatge amb espais privats i espais compartits on poder realitzar activitats com el menjador, sala d’estar i de jocs, biblioteca i fins i tot, si pogués ser, amb horts i espais per a desenvolupar activitats a l’aire lliure. “Aquest model és el que ens agradaria per mantenir la gent gran amb una vida activa i qualitat de vida”, ha destacat Pujol afegint que també es tindran en compte altres necessitats que puguin tenir la gent gran i es treballarà per cobrir-les. Així, per exemple, es buscarà millorar els serveis de sanitat, les prestacions econòmiques i els recursos de centre de dia i residència, buscant evitar situacions de precarietat i prevenir la soledat.