Pujol i Venable es comprometen a “no trencar el lligam” amb la ciutadania

La candidatura de PS+Agrupament Encampadà considera necessari que hi hagi més col·laboració entre el Govern i el Comú, i també més transparència, especialment en qüestions d’interès general com pot ser el projecte que hi havia per construir el nou estadi del FC Andorra a la zona de Prada de Moles i que “sembla que s’ha deixat de banda”, les concessions per a la gestió de les estacions de muntanya o la gestió energètica. Així ho ha explicat la candidata encampadana, Marta Pujol, aquest dimecres, recordant que la manca de transparència ha fomentat la constitució de plataformes ciutadanes.

Així, Pujol ha recordat que tant des del Partit Socialdemòcrata com des d’Agrupament Encampadà sempre s’ha demanat “més transparència, diàleg i la cerca del consens necessari per tirar endavant projectes profitosos per Encamp”. De la mateixa manera, la coalició és partidària d’establir mecanismes de participació ciutadana per poder consultar l’opinió de la població en aquells projectes més rellevants i de major impacte.

En aquesta línia, Pujol, acompanyada de la número dos de la candidatura encampadana, Susagna Venable, s’ha compromès a “no trencar el lligam amb els nostres ciutadans i ciutadanes”, establint mecanismes perquè els qui ho vulguin puguin contactar amb elles.