• El conseller general s'ha desplaçat a París convidat pel Consell d'Europa per fer una ponència a la Comissió d'afers polítics

El representant del Consell General Roger Padreny ha viatjat aquest dimarts a París per participar en reunions de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa i fer una ponència a la Comissió d'afers polítics. El conseller socialdemòcrata ha estat convidat com a representant de l’Assemblea Parlamentària de l’Organització per la Seguretat i Cooperació a Europa (OSCE-PA) per presentar l’experiència de la Xarxa de Joves Parlamentaris.

Padreny ha estat molt actiu en el treball per establir un representant de la joventut i la pròpia Xarxa de joves Parlamentaris en el sí de l’OSCE-PA. El treball d’aquest nucli fort de joves, que han celebrat diverses reunions -entre elles una a Andorra el passat mes de juny- ha cridat l’atenció al Consell d’Europa, que ara busca engegar un projecte similar en la seva pròpia assemblea parlamentària. Així, Padreny ha valorat que “és un exemple de com Andorra pot tenir una incidència a nivell internacional”, i de motivar també la joventut a participar activament en política.

El conseller del Grup Parlamentari Socialdemòcrata representant del Consell General a l'OSCE-PA ha estat acompanyat per la consellera demòcrata Mònica Bonell, que l'ha acompanyat com a cap de la delegació del Consell General a l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa (APCE). Els representants del Consell General han estat acompanyats per l'ambaixadora d'Andorra a França, Eva Descarrega.

(13 de desembre del 2022)