Tudó demana “passar a l’acció” davant les incompareixences d’alguns consellers

La consellera socialdemòcrata de Movem Ordino, Sandra Tudó, ha instat al cònsol major de la parròquia -aquest dijous absent en la sessió del Consell de Comú- a adoptar mesures i que les absències dels consellers a les comissions tinguin conseqüències a nivell del salari dels mateixos.

Tudó ha recordat una sessió de Consell de Comú, que ha qualificat de “desagradable”, en què el cònsol major va posar damunt la taula l’opció de fer que el salari que els consellers perceben vagi en funció de les assistències a les comissions, ja que se’ls paga “per aportar idees i fer partícips els electors en la presa de decisions”, ha exposat la consellera socialdemòcrata. Així, i veient que es continuen produint les absències, tant per part de consellers de la majoria com de la minoria, ha demanat “passar a l’acció”. 

La consellera de Movem Ordino ha defensat que “no s’hi val només les paraules” i ha exposat que aquest inici de curs hi ha hagut una “activitat desmesurada”, perquè s’han fet moltes comissions per treballar el pressupost de l’any que ve, que s’aprovarà el mes vinent. En aquest punt, ha afegit que “és una llàstima” que no hi hagin participat tots els representants dels electors de la parròquia.