La consellera de Movem Ordino, Sandra Tudó, ha celebrat que des del Comú s’hagin encarregat els estudis pertinents per conèixer les futures demandes de recursos que tindrà la població i poder establir el creixement màxim de la parròquia. En aquest sentit, ha expressat la preocupació per l’important creixement urbanístic que està experimentant Ordino i ha recordat que l’encàrrec d’aquests estudis és una demanda recurrent de l’oposició els darrers anys.

La consellera de Movem Ordino ha exposat que són diversos els ciutadans “preocupats per tots els projectes que estan entrant a la parròquia”, i considera que el creixement urbanístic “se’ns en ha anat de les mans”. Per això ja fa temps que des de l’oposició al Comú ordinenc es demana que es realitzin els estudis pertinents per conèixer els recursos de què disposa la parròquia i fins on pot créixer sense que es vegi compromesa la qualitat dels serveis que s’han d’oferir, ja que és un aspecte que preocupa, com també que s’estigui perdent “el reclam” de la parròquia, d’haver conservat l’aspecte més rural i tradicional, sense renunciar a les comoditats modernes.

És en aquest sentit que Tudó ha celebrat que la majoria ja hagi fet el pas d’encarregar aquests estudis, que “tan de bo diguin el contrari” i els seus temors no es confirmin. De tota manera, ha demanat a la majoria d’adoptar les mesures que escaiguin per assegurar la sostenibilitat de la parròquia.