Tudó entén que el Comú volia una “pluja d’idees” quan va convocar els pressupostos participatius

 La consellera socialdemòcrata de Movem Ordino, Sandra Tudó, entén que uns pressupostos participatius són per tirar endavant el projecte escollit per la ciutadania, i que, si no s’esgota la partida que s’hi destina, caldria treballar en comissió on destinar els diners sobrants i no pas realitzar el segon projecte més votat.

Tudó ha demanat explicacions per un crèdit extraordinari al Gabinet de Cònsols per un import de 10.000 euros, que ha resultat ser per tirar endavant el segon projecte més votat en el marc dels pressupostos participatius. La consellera socialdemòcrata ha defensat que per esgotar la partida destinada a aquests s’hauria d’haver debatut quins projectes eren “més interessants o necessaris” per a la parròquia. Tudó considera que en el marc d’uns pressupost participatiu només s’ha de tirar endavant un projecte, perquè sinó deixa de ser un pressupost participatiu per ser una “pluja d’idees” per al Comú. Així mateix, ha recordat que la participació no va ser gaire alta, també pel fet que era la primera vegada que se celebraven uns pressupostos participatius a la parròquia. 

Malgrat això, la consellera de Movem Ordino ha deixat clar que la seva oposició no és cap al projecte que ara es tirarà endavant, perquè serà beneficiós per a la parròquia, i de fet “ajudarà als comerciants”.