Tudó entén que les comissions tenen un caràcter informatiu i demana que es faciliti el treball fent arribar amb més antelació la documentació

La consellera socialdemòcrata de Movem Ordino, Sandra Tudó, ha defensat la feina realitzada al Centre Esportiu d’Ordino: “Penso que és una bona feina la que s’ha fet”. Així ho ha dit en finalitzar la sessió del Consell de Comú que s’ha celebrat aquest dijous i que ha aprovat l’adjudicació dels treballs d’impermeabilització i remodelació de la plaça adjacent.

 Tudó ha opinat que els usuaris del CEO estan “contents” i ha recordat que ara tocarà arreglar el pàrquing i l’aprovisionament d’estelles per al sistema de calefacció, que “és molt complicat i té un cost elevat”.

 D’altra banda, la consellera socialdemòcrata s’ha mostrat poc favorable a la plataforma veïnal contra el projecte de Grífols, ja que des del seu punt de vista el Centre de Recerca Immunològica té més avantatges que inconvenients, encara que falta resoldre algunes qüestions i dubtes. Però si la plataforma, resultat d’un exercici democràtic, permet disposar de més informació, serà benvinguda.