Tudó recorda que la qüestió del “creixement una mica descontrolat” de la parròquia “fa molts dies que està damunt la taula”

La consellera de Movem Ordino, Sandra Tudó, ha assenyalat, en la sessió del Consell de Comú que ha servit per aprovar definitivament la modificació del Pla d’Ordenació i Urbanisme Parroquial (POUP), que “s’acostuma a treballar molt bé al dia a dia i a curt termini, i ara ens toca treballar a llarg termini”. Així ha celebrat la ràpida aprovació del nou POUP, que limita el creixement de la parròquia.

Tudó ha recordat que la qüestió del “creixement una mica descontrolat” d’Ordino “fa molts dies que està damunt la taula” i ha celebrat que els canvis s’hagin aprovat amb rapidesa. La consellera de Movem Ordino ha explicat que la reforma respon a modificacions de la volumetria i de construcció d’habitatges molt grans en zones de construcció massificada. Alhora, ha manifestat que “ara toca estudiar bé el POUP de cara al futur”.

Així mateix, la consellera de Movem Ordino ha valorat que, tot i que hi hagi llibertat per a les parròquies en matèria d’urbanisme i que els ingressos més importants dels comuns provenen de la construcció, és moment, des del Govern, “d’arremangar-se i deixar els punts d’urbanisme molt clars”. En aquest punt, ha afegit que també caldria revisar la Llei del sòl.