La número 6 a la llista nacional a les eleccions generals agafa el relleu a Marta Pujol, qui ara és primera secretària del PS.

Mª del Carmen Garcia, número 6 a la llista nacional de PS SDP + per a les passades eleccions generals, ha estat nomenada nova coordinadora del comitè local d’Encamp. Garcia ha assumit el càrrec durant la reunió que es va celebrar ahir al vespre i agafa el relleu a Marta Pujol, qui ara és primera secretària del PS.

Garcia és el segon nom confirmat -després de David Pérez a Escaldes-Engordany- que conforma la reactivació dels comitès locals a totes les parròquies, objectiu que s’ha proposat la nova executiva del Partit Socialdemòcrata i que, tal com ha afirmat la primera secretària del PS, Marta Pujol, “és una persona que coneix bé les necessitats de la parròquia d’Encamp i del Pas de la Casa i que promourà al màxim, amb l’equip que conforma el comitè local, les millors polítiques en benefici dels encampadans i encampadanes”.

Garcia, de 54 anys i psicòloga de professió, se suma així a la resta de coordinadors parroquials del Partit Socialdemòcrata com Tomàs Riart -Ordino-, Sergi González -Andorra la Vella-, Àlex Alís -Sant Julià de Lòria- i David Pérez -Escaldes-Engordany-.