El president socialdemòcrata, Pere López, va ser un dels pocs convidats internacionals a l'acte que el Partit Socialista de França va celebrar ahir a Villeurbane, una població situada a prop de Lió

El president socialdemòcrata, Pere López, va assistir dissabte al 79è Congrès del Partit Socialista de França, celebrat a la població de Villeurbane, per donar tot el suport del Partit Socialdemòcrata d'Andorra a la formació francesa. López va  tenir  una trobada amb Jean-Yves Leconte, senador dels francesos que resideixen a l'estranger, qui va mostrar la seva preocupació per la pèrdua de presència francesa a Andorra.

El president socialdemòcrata va ser  un dels pocs convidats internacionals que també va poder intercanviar opinió sobre la política actual a França i al Principat amb Olivier Faure, qui va ser reescollit com a líder del PS francès. López i Faure van acordar celebrar una reunió pròximament per a tractar les línies de treball entre ambdos partits en benefici d'Andorra i de França.

L'assistència de López al 79è Congrés del Partit Socialista francès ha estat possible gràcies de la bona relació bilateral que hi ha entre el PS andorrà i el partit gal. De fet, el Partit Socialdemòcrata ja va mantenir un reunió fa uns mesos amb el portaveu del partit socialista a l'Assemblea Nacional per explicar les necessitats del Principat.