Els líders europeus coincideixen en què és el moment de la socialdemocràcia per fer front a la recuperació després de la Covid-19, tal com demostren els darrers resultats electorals.

El president socialdemòcrata, Pere López, ha realitzat avui la darrera de les reunions de treball al 40è Congrés del PSOE amb la ministra d'Hisenda i Funció Pública, Maria Jesús Montero. La trobada ha servit per abordar temes d'actualitat internacional que es tractaran amb més detall en una futura reunió que López i Montero han acordat fer a Madrid i que serà fixada en les pròximes setmanes. A més, també servirà per parlar de la col·laboració d’informació necessària que ha d’haver entre Andorra i un dels aliats internacionals més importants del país com és Espanya. “El Govern no està a l’alçada dels debats i reptes internacional i segons les decisions que es prenguin en els propers mesos s’albira una nova crisi de reputació i d’encaix internacional” ha manifestat López

Durant l’acte de cloenda del 40 Congrés del PSOE, els líders socialdemòcrates europeus i iberoamericans, inclòs el president López, han enviat un missatge clar i contundent: les conseqüències de la pandèmia han evidenciat que és el moment dels socialdemòcrates a Europa perquè solament nosaltres protegim la ciutadania, propulsem la recuperació econòmica sense que ningú quedi enrere.  "S'ha demostrat que les últimes eleccions després de la COVID-19 han confirmat que la ciutadania ha incrementat la confiança en els socialdemòcrates, com a Alemanya, Suècia, Noruega o les eleccions municipals italianes”.