Els consellers socialdemòcrates insisteixen en què treballar conjuntament millora els resultats en favor de la parròquia

Els consellers de Partit Socialdemòcrata + Independents al Comú d’Andorra la Vella celebren que les seves propostes per a millorar la mobilitat de la parròquia vegin properament la llum. Així, han reiterat la proposta de crear una taula de treball sobre mobilitat per a treballar conjuntament pel bé de la parròquia, ja que s’ha demostrat que amb les aportacions de tots el resultat final “és millor”.

Des de PS+Independents d’Andorra la Vella s’entén que el projecte per a crear noves places d’aparcament en uns terrenys al final de l’avinguda de Santa Coloma i un sistema de busos llançadora per a connectar-los amb el centre de la parròquia anunciat per la majoria en la sessió de Consell de Comú d’aquest dijous a la tarda respon a les propostes formulades en sessions anteriors tractant la problemàtica de la manca d’aparcaments, especialment al centre de la parròquia. 

En aquest sentit, la líder socialdemòcrata a Andorra la Vella, Dolors Carmona, ha insistit en l’establiment d’una taula de treball per trobar solucions als problemes que presenta la mobilitat la a parròquia, vist que s’ha demostrat que el treball conjunt, la “suma d’esforços creiem que revertirà positivament en la parròquia i el resultat final serà millor”.

Justament en les places d’aparcament que s’hauran de crear amb la construcció del projecte d’habitatge social al terreny entre el passeig Borda Nova i Terra Vella que el Comú cedirà al Govern ha fet incís la consellera socialdemòcrata. Carmona ha demanat a la majoria que sigui vigilant i “lluiti” perquè el parc d’estacionament sobrant que s’hi farà passi a ser del Comú, vista la necessitat que es té a la parròquia de places d’aparcament i que se cedeix gratuïtament el terreny, valorat en uns 10 milions d’euros. “Volem que reverteixi en la necessitat social, com és l’habitatge, i també en la parròquia”, ha manifestat Carmona, demanant que en el futur conveni que se signi amb l’Institut Nacional de l’Habitatge -que serà l’encarregat de la promoció de la construcció d’aquests habitatges socials- quedin “ben regulades les condicions” de la cessió.