Moliné aprofita per demanar al Comú que enllesteixi els informes de càrrega tan aviat com sigui possible “ja que és l’única eina que tenim per frenar aquest desgavell”

La coalició PS SDP+ ha volgut mostrar el seu suport als veïns d’Arinsal que s’oposen a la construcció de la unitat immobiliària de 32.000 metres quadrats al centre del poble. És per això que aquest dimarts s’han reunit a les portes del terreny per explicar que el projecte “no és sostenible”.

En aquest sentit, el candidat progressista, Michel Moliné, ha valorat que el poble d’Arinsal “no pot suportar” el miler de nous habitants que podrà residir en la nova unitat immobiliària, doncs les infraestructures no estan dimensionades per donar resposta a les necessitats de la població, comptant amb els nouvinguts.

Així, Moliné ha aprofitat també per demanar al Comú que enllesteixi els informes de càrrega tan aviat com sigui possible “ja que és l’única eina que tenim per frenar aquest desgavell”. Alhora, ha recordat que des de PS SDP+ s’aposta per modificar la Llei d'ordenament del territori per limitar la construcció i preservar els terrenys agrícoles.