El conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata celebra que s’informi a la ciutadania del nou recorregut plantejat

El conseller del Grup Parlamentari Socialdemòcrata Jordi Font continua a l’espera de rebre resposta a la demanda d’informació que va interposar el passat 14 de novembre en relació a la desviació de la Massana. Així ho ha volgut fer constar després de veure, “amb sorpresa”, que aquest dilluns un mitjà de comunicació del país en publiqués el nou recorregut de la infraestructura.

El Govern té de termini fins el dia 30 d’aquest mes per a respondre, però veient que una part de la seva demanda d’informació ja s’ha respost a través de la premsa, Font confia en rebre la resta de la documentació sol·licitada els propers dies. Convé recordar que el conseller del Grup Parlamentari Socialdemòcrata demanava accedir al projecte en sí i als estudis tècnics i informes econòmics que l’avalen.

El conseller socialdemòcrata celebra que les demandes i preguntes realment serveixin per donar informació a la població i “pal·liar la manca de transparència d’aquest govern”, ja que justament aquest “és l’objectiu de veritat” de tals tràmits.


(19 de desembre del 2022)