El partit ha celebrat aquest vespre la primera reunió del comitè que iniciarà trobades amb associacions de propietaris i llogaters per recollir opinions i conclusions sobre la llei òmnibus del Govern.

El Partit Socialdemòcrata ha constituït aquest vespre la Comissió d’habitatge -que ja va anunciar públicament fa unes setmanes- per tal de servir com a eina per traslladar propostes i solucions al Govern. La portaveu escollida per dita Comissió ha estat Eva Calero, militant del Partit Socialdemòcrata des de principis d’any i membre de la Coordinadora per un habitatge digne.

La primera reunió, que s’ha celebrat en format presencial i telemàtic, ha servit per establir els objectius d’aquest comitè i el seu desenvolupament. En aquest sentit, s’ha acordat que la Comissió d’habitatge inici el seu treball amb trobades amb associacions de propietaris i llogaters, per tal de recollir les opinions i conclusions que tenen ambdues parts sobre la llei òmnibus que el Govern ha anunciat als mitjans de comunicació, però no ha presentat a nivell parlamentari. Una vegada tractades les aportacions de propietaris i llogaters, la Comissió d’habitatge traslladarà les conclusions al Grup parlamentari socialdemòcrata perquè aquest les treballi i les traslladi al Govern des del Consell General.