La ciutadania i associacions que ho vulguin poden demanar cita prèvia via correu electrònic o WhatsApp per reunir-se amb els polítics i traslladar-los dubtes, preocupacions, inquietuds o suggeriments.

El Partit Socialdemòcrata recupera, a partir d’avui, la iniciativa anomenada “PS obert” que permet a la ciutadania i les associacions que així ho vulguin reunir-se amb els polítics per tal de traslladar-los suggeriments, dubtes, preocupacions o inquietuds i posar-ho en comú amb els socialdemòcrates per tal de mirar de trobar solucions al respecte. 

El president del partit, Pere Baró, i la primera secretària, Marta Pujol, han posat de manifest que la proximitat amb la ciutadania és una de les prioritats de l’executiva, escollida el maig de l’any passat, i més en una situació com l’actual, on hi ha moltes persones que “tenen moltes dificultats i incerteses sobre habitatge, sous, etcètera”.

Les persones que estiguin interessades en tenir una trobada amb els representants polítics haurà de posar-se en contacte amb el partit via correu electrònic (psa@psa.ad) o via WhatsApp (610 788) indicant el seu nom i cognoms, el motiu de la seva consulta i la seva disponibilitat. Les reunions seran privades i es duran a terme a la seu del Partit Socialdemòcrata.