Salazar, Vela i Baró s’han reunit amb Joan Barrera i han compartit la voluntat de cooperació en àmbits de la sanitat, l’educació, la cultura i l’esport entre el Principat i la capital urgellenca.

Les conselleres generals i el conseller general, Judith Salazar, Susanna Vela i Pere Baró s’han reunit aquest migdia amb l’alcalde de la Seu d’Urgell, Joan Barrera al consistori urgellenc.

Els socialdemòcrates andorrans i el líder de Compromís han compartit la voluntat de cooperació en àmbits de la sanitat -com el centre de Salut Mental-, l’educació, la cultura i els esports, però l’eix central de la trobada ha estat la problemàtica de l’habitatge que afecta a Andorra i a la Seu d’Urgell, així com les declaracions efectuades fa unes setmanes per part del cap de Govern i la ministra Conxita Marsol, els quals asseguraven que la “nova mà d’obra” haurà de marxar a viure a la capital de l’Alt Urgell. “El problema de l’habitatge a Andorra l’ha de resoldre Andorra, no podem carregar-lo a la Seu d’Urgell” ha expressat el president del PS, Pere Baró.

Els socialdemòcrates faran una reunió properament -octubre o novembre- entre els membres del PS andorrà i del Partit Socialista de Catalunya, tant de la Seu d’Urgell, com de la comarca de Lleida per enfortir les bones relacions que ja existeixen actualment.