El president socialdemòcrata i el secretari d’organització han subratllat que el pressupost demostra que l’Andorra que s’està fomentant es basa “en residents estrangers d’alt poder adquisitiu i que no està al costat dels andorrans i andorranes”

El Partit Socialdemòcrata ha reclamat al Govern aquest matí que les polítiques d’habitatge es duguin a terme per a tota la ciutadania i no únicament per a una minoria, que són els que actualment ja són rics. El Secretari d’Organització del PS, Pere Baró, ha destacat que “els pressupostos demostren quina Andorra vol DA: Una Andorra basada en residents estrangers d’alt poder adquisitiu i que no està al costat dels andorrans i andorranes”.

Des del PS també s’ha subratllat que la prioritat política del Govern no és la ciutadania i que “es va tard” en aquestes polítiques per “ajudar a la gent”. Així mateix, el president socialdemòcrata, Pere López, ha tornat a recordar la mà estesa per al treballar conjuntament per trobar solucions, però que per sistema es rebutgen tots les esmenes presentades pels socialdemòcrates, un fet que acaba perjudicant a la població.