Els socialdemòcrates han destacat l’elevada participació i que l’executiu en cap moment s’ha posat en contacte amb l’oposició per buscar possibles solucions ni presentar les mesures publicades el passat dimarts i que s’han d’aprovar en seu parlamentària.

El Partit Socialdemòcrata ha reclamat avui al Govern que reaccioni després de l’elevada participació de la manifestació celebrada ahir i convocada pels sindicats amb motiu de l’1 de maig i per mostrar el descontentament de la ciutadania amb els preus de l’habitatge, els salaris i les pensions.

El president del PS, Pere López, ha subratllat que el Govern hauria de fer una valoració de la concentració i dels clams dels manifestants, els quals molts d’ells expressaven que no volen marxar d’Andorra. Des del PS també s’ha destacat que aquesta situació fa temps que es ve advertint des del PS i que la inacció de Govern, sobretot amb el principal problema de la societat actual, l’accés a l’habitatge, ha provocat que la gent hagi sortit al carrer.   

Finalment, López ha exposat que l’executiu en cap moment s’ha posat en contacte amb l’oposició ni per buscar possibles solucions després de la manifestació d’ahir ni per treballar o analitzar les mesures publicades el passat dimarts. Així mateix, també ha destacat de nou la falta de consens de l’executiu en presentar les mesures als sindicats i la patronal una hora i mitja abans de presentar-les a la premsa i que el grup parlamentari socialdemòcrata encara no ha rebut cap de les informacions que es van exposar públicament i que s’han d’aprovar en seu parlamentària.