El president socialdemòcrata, Pere López, ha subratllat la manca de transparència de l’executiu amb aquest projecte, que es va adjudicar el 16 de novembre de 2022 i no s’havia fet públic fins avui a través del BOPA

El Partit Socialdemòcrata es reafirma sobre l’engany del Govern amb el projecte de l’heliport nacional cap a tota la ciutadania després que, a través de la publicació d’un BOPA extraordinari avui, s’hagi sabut que l’adjudicació es fes el passat 16 de novembre del 2022.

El president socialdemòcrata, Pere López, ha subratllat la gravetat dels fets i la falta de veritat del Govern, qui en cap moment ha fet esment de l’adjudicació durant aquests dos mesos, tot i haver-se produït diverses preguntes escrites, orals, debats al Consell General i, fins i tot, una moció, sobre aquest projecte. “És una nova evidència molt greu d’un Govern menteix i que amaga informació”.

López també ha recordat que el mateix dia l’executiu tampoc va dir res al respecte sobre l’adjudicació durant la posterior roda de premsa del Consell de Ministres, tal i com, suposadament, es fa amb els acords que el Govern pren a la reunió-. “Són realment rodes de premsa per informar dels principals acords del Govern o són per explicar allò què creuen ells que s’ha d’explicar? Si això es va adjudicar fa uns mesos a nosaltres no ens consta i mai s’ha explicat en roda de premsa”.

El Partit Socialdemòcrata es pregunta per què estava amagada aquesta informació, tot i el treball parlamentari que s’ha fet durant aquest temps, el qual el Govern ha intentar menystenir sense respondre clarament a les preguntes formulades pel grup parlamentari socialdemòcrata. “Des del Govern, cal pensar que algú més que els membres del Govern, sabien que això ja estava adjudicat i teòricament estàvem tenint un debat al Consell  General sobre el futur de l’heliport nacional amb una adjudicació de 7 milions i mig més que dubtosa, com va quedar clar, i que ja estava al calaix”.

López ha declarat que espera que el Govern expliqui molt bé aquest fet tan greu, que no se sap perquè no ho van explicar quan es va adjudicar i per què ha estat dos mesos amagat i enganyant a la ciutadania.