Els consellers socialdemòcrates Dolors Carmona i Sergi González ho han demanat després de conèixer que el cost de la segona fase de les obres a la plaça de la Rotonda s’ha incrementat 1,5 milions d’euros.

El PS+Independents a Andorra la Vella ha fet avui una crida per a la mobilització ciutadana en contra de la inversió inadequada que exerceix la majoria comunal, encapçalada per la cònsol major Conxita Marsol. Els consellers comunals socialdemòcrates Dolors Carmona i Sergi González han anunciat aquesta tarda que cal la col·laboració de tots i totes els ciutadans i ciutadanes que no estiguin d’acord amb els polítiques, després de fer públic que la segona fase de les obres a la plaça de la Rotonda s’hagi incrementat 1,5 milions més del previst.

La campanya de mobilització s’iniciarà la setmana que ve i té com a objectiu denunciar la gestió de la despesa pública comunal. “Es treu la mitja hora gratuïta dels aparcaments a la ciutadania i se’ls fa augmenten el preu de les sancions, però en canvi es mouen de cop 1,5 milions més a un projecte que no és prioritari” han destacat els consellers del PS+Independents.

Des del PS es convida a tothom que hi vulgui participar a fer paleses les seves queixes vers l’estratègia en inversions de la majoria del comú, que a part de ser una gestió totalment opaca, es destinen a accions que no són necessàries i que es fan amb els diners de tots els ciutadans i ciutadanes.